Samen werken aan het beste voor Zeeland

Samen werken aan het beste voor Zeeland

Terug naar navigatie - Samen werken aan het beste voor Zeeland

Al ruim vierhonderd jaar zetten we ons in voor Zeeland. Door te zorgen voor verbindingen via boot, Westerscheldetunnel en Zeelandbrug. Maar ook door wegen aan te leggen en deze te onderhouden. We ondersteunen culturele activiteiten en organisaties, zodat het aanbod op gebied van cultuur in Zeeland levendig blijft. En zodat het aanbod aantrekkelijk is voor inwoners, het bedrijfsleven en toeristen. We werken aan wettelijke taken en helpen ook maatschappelijke vraagstukken op te lossen. Dit doen we samen met andere overheden, maatschappelijke organisaties, privé partijen en met inwoners van Zeeland.

Werken voor Provincie Zeeland

Terug naar navigatie - Werken voor Provincie Zeeland

Werken voor Provincie Zeeland
We zijn een werkgever waar het talent centraal staat. En we willen dat iedereen zich bij ons welkom voelt. We zorgen voor een werkomgeving waar onze medewerkers tot hun recht komen, ongeacht leeftijd, levensfase, geslacht of herkomst. We streven naar een divers samengesteld personeelsbestand en zien graag dat onze collega’s een afspiegeling vormen van onze maatschappij. Zo zorgen we voor een organisatie waar
ieder mens zich welkom voelt en waar we ieders ontwikkeling ondersteunen.

Werkgelegenheid voor mensen met een arbeidsbeperking
Iedereen heeft talenten en wie kan werken moet daar de kans voor krijgen. Bij Provincie Zeeland geloven we sterk in deze gedachte en daarom creëren we werkgelegenheid voor mensen met een arbeidsbeperking of met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Dat doen we door het bieden van banen, stages, leerwerktrajecten of werkervaringsplaatsen.

Jong talent is welkom!
Om jong talent van diverse achtergronden binnen te halen bieden we een traineeprogramma aan. De trainees volgen een programma van achttien maanden. Zo leren ze verschillende onderdelen en werkzaamheden van onze organisatie kennen. We bieden daarnaast ieder jaar tientallen studenten een stageplek. Het mes snijdt aan twee kanten: jongeren doen werkervaring op en wij maken graag gebruik van de nieuwe inzichten en inspiratie die studenten inbrengen!

Onze organisatie is volop in beweging en nieuwe collega’s zijn altijd welkom. Collega’s die graag samenwerken aan resultaten voor Zeeland. Wil je meer weten over werken bij onze organisatie of over onze vacatures? Of zoek je een leuke en leerzame stage?

Neem een kijkje op onze website: www.werkenbijprovinciezeeland.nl