Ab en Luuk aan het woord

Ab en Luuk aan het woord

Terug naar navigatie - Ab en Luuk aan het woord

Dit Sociaal Jaarverslag 2020 staat in het teken van alle medewerkers die iedere dag opnieuw werken aan maatschappelijke uitdagingen voor bewoners, ondernemers en bezoekers.Hoe we dat doen? We geven je graag een inkijk in onze wereld. Daarom in dit jaarverslag niet alleen de statistieken, maar laten wij ook onze werknemers aan het woord, de mensen achter de cijfers, het enthousiasme achter de resultaten.

Terugblik 2020

Het jaar 2020 zal de historie ingaan als het ‘Corona-jaar’. Vanaf half maart nam het jaar een andere wending aan en als organisatie zijn we trots op onze snelle aanpassing aan de nieuwe situatie als gevolg van covid-19. Onze dienstverlening is vrijwel probleemloos voortgezet en onze teams zijn succesvol op afstand gaan werken. Door goed in te spelen op de digitalisering hebben we in 2020 onze doelen weten te behalen. Ook als werkgever stonden we niet stil. In dit verslag lees je hoe we ieders ontwikkeling ondersteunen en hoe we creatief en veilig met elkaar de verbinding in stand hielden.

Samenwerken

Wij zijn trots op onze medewerkers. Ondanks de omstandigheden en maatregelen behielden we de koers in onze opgaves, programma’s en projecten. De motor achter dit succes is de inzet en flexibiliteit van onze medewerkers. Hun betrokkenheid, het snel kunnen schakelen en verandervermogen zorgden ervoor dat we onze ambities konden waarmaken. Ons werk is onze investering in Zeeland.

Het motto van het college ‘Samen verschil maken’ vat 2020 als jaar samen: we doen dit samen, elke dag opnieuw, als provinciale overheid, netwerkpartner, als medewerker en als collega.

Provinciesecretaris – algemeen directeur, Ab Smit
Directeur programma’s en projecten, Luuk Prevaes

Directeuren Ab Smit en Luuk Prevaes op het Abdijplein in Middelburg